Trainingen & Opleidingen

Bouwen aan kennis

Vanuit een brede kennis over onderhoud, beheer, huisvesting en duurzaamheid bestaat de mogelijkheid om bij IBCB Bouwcare praktische trainingen voor bouwkundigen, civieltechnici en installatiedeskundigen te volgen.

Praktische en doeltreffende trainingen

Onder het motto: u vraagt wij draaien kunnen we een cursus op maat voor u verzorgen. Het trainingsaanbod bestaat uit cursussen met open c.q. individuele inschrijving of incompany-trainingen. Een ieder die zijn kennis over huisvesting en gebouwbeheer verder wilt ontwikkelen kan een beroep op ons doen. Dat kan een medewerker van een corporatie, gemeente, rijksoverheid, gezondheidszorg- en/ of onderwijsorganisatie zijn. De aannemers en/of installateurs kunnen ook tot deze doelgroep behoren. Voor het geven van onze trainingen zetten wij specialisten in en werken we, indien noodzakelijk, samen met ervaren trainers.

Informatie – Inschrijven – Offertes

Neem contact op met ons!

Projecten

Er zijn geen resultaten gevonden.
icon01w

Adviseren

Voor (technisch) advies met betrekking tot u bezit kunt u ook aankloppen bij IBCB Bouwcare. Het kan gaan over de inrichting van een gebouw of terrein, wel of niet verbouwen, wel of niet uitbreiden, materiaal keuzes, ARBO technische aspecten en/of keuzes van aannemers. IBCB Bouwcare kunt u daarbij helpen.

icon02w

Beheer & Onderhoud van Gebouwen, Terreinen en Kunstwerken.

Huisvestingsbeleid en daarbij dus het Beheer & Onderhoud voor gebouwen, terreinen en kunstwerken moet ten allen tijden afgestemd zijn op de specifieke behoefte van de organisatie, gebruikers en gestelde voorwaarden en eisen aan het bezit.

icon052

Inspecties & Meerjarenonderhoudsplanningen

IBCB Bouwcare stelt onderhoudsplanningen op voor onder andere wooncomplexen, scholen, kantoren, winkelcentra, zorginstellingen, ziekenhuizen, monumentale gebouwen en infrastructurele kunstwerken & objecten.

icon03w

Onderhoud

Wat is Onderhoud van gebouwen, terreinen en kunstwerken? Het motto van IBCB Bouwcare is: “Onderhoud is Behoud” Indien een eigenaar of een (technisch)beheerder het onderhoud aan een gebouw niet met de nodige regelmaat en zorg uitvoert kan dit gevolg hebben op de onderhoudsstatus van zijn of haar bezit.

icon04w

Trainingen & Opleidingen

Vanuit een brede kennis over onderhoud, beheer, huisvesting en duurzaamheid bestaat de mogelijkheid om bij IBCB Bouwcare praktische trainingen voor bouwkundigen, civieltechnici en installatiedeskundigen te volgen.